Ed

Eigenaar

Biography:

Mijn leeftijd is 60 jaar, ik heb 3 kinderen en 4 kleinkinderen. Sport heeft mijn hele leven als een rode draad door alles heengelopen. De sport die mij op jonge leeftijd triggerde om er volledig voor te gaan was kickboksen. Ik heb mij dit eigen gemaakt bij Sokudo-Gym in Hoorn, waar ik gelijk startte met intussen 4-voudig K1 winnaar Ernesto Hoost.

Kwart-Triatlons, halve marathons, fitness en stormbanen waren daarnaast mijn favoriete sporten. In 2008 ben ik voor een paar jaar mede-eigenaar geweest van AS Family Fitness in Heerhugowaard. Daarna is Basic Fun Sports opgericht in 2012. Dit bedrijf brandde af in 2016, waarna ik direct Dé Sportschool heb geopend op hetzelfde industrieterrein.

Sporten moet leuk zijn. Sporten moet je energie geven. Sporten moet je laten ontspannen. Sporten moet je fitter maken. Sport is geen optie in je leven maar een must! Mij heeft het altijd kerngezond gehouden en ik weet zeker dat ziekteverzuim, overgewicht en kwakkelende gezondheid voor grote delen verholpen kunnen worden door bewegen.

Mijn grote voorbeeld is mijn eigen moeder die 86 jaar is en nog elke week meedoet met de Senioren-Fit. Een aantal jaren geleden zag het er naar uit dat zij hulp in de huishouding nodig had en een tuinman. De generatie van mijn moeder deed natuurlijk bijna nooit iets aan sport vroeger. Ik wist haar te bewegen tot meedoen met Senioren-Fit en elke vorm van hulp in huis is overbodig geworden!

Skills:

Fitness
90%
Spinning
80%
Personal Training
85%
X