Zaktraining

Zaktraining is een workout gericht op de bewegingen uit het kickboksen. Zonder fysiek contact train je het hele lichaam en werk je aan een ijzersterke conditie. Tijdens de lessen voer je diverse oefeningen uit die je spieren krachtiger en explosiever zullen maken. Daarnaast zorgt de combinatie van diverse technieken ervoor zorgen dat je motoriek/coördinatie wordt verbeterd.

Een zaktraining..

is een ideale les om aan je intervalconditie, kracht en uithoudingsvermogen te werken. Iedere les zal beginnen met een korte warming-up, om je spieren warm en soepel te maken. Hierna volgt een zaktraining met gevarieerde oefeningen. Deze oefeningen zijn bedoeld om je uithoudingsvermogen en kracht te vergroten. Dit is jouw kans om helemaal los te gaan! Door middel van verschillende stoot-en trapbewegingen op de bokszakken en/of trapkussens vliegen de zweetdruppels (en calorieën) door de zaal.

Zaktraining is de effectieve en leuke cardio workout voor iedereen! Ben jij klaar om de Rico Verhoeven in jezelf te ontdekken? Probeer dan nu een zaktraining!

Geschikt voor iedere fanatieke sporter!

X