Kickboksconditie

Kickboksconditie

Kickboksconditie is een fight groepsles waarbij je je op een leuke manier fit wordt! Zonder fysiek contact train je het hele lichaam en werk je aan een ijzersterke conditie. Tijdens de lessen voer je diverse oefeningen uit die je spieren krachtiger en explosiever zullen maken. Daarnaast zal de combinatie van diverse technieken ervoor zorgen dat je coördinatie zal worden verbeterd.

Een Kickboksconditie les

Kickboksconditie is de ideale les om aan je intervalconditie, kracht en uithoudingsvermogen te werken. Iedere les zal beginnen met een korte warming-up, om je spieren warm en soepel te maken. Hierna volgt een zaktraining met gevarieerde oefeningen. Deze oefeningen zijn bedoeld om je uithoudingsvermogen en kracht te vergroten. Na de zaktraining zal je aan de slag gaan met het kickboksen. Dit is jouw kans om helemaal los te gaan! Doormiddel van verschillende stoot-en trapbewegingen op de bokszakken en/of trapkussens vliegen de zweetdruppels (en calorieën) door de zaal.

Kickboksconditie is de effectieve en leuke cardio workout voor iedereen! Ben jij klaar om de Ernesto Hoost in jezelf te ontdekken? Probeer dan nu een Kickboksconditietraining!

Geschikt voor iedere fanatieke sporter!

X