Hatha – Yoga

Hatha – Yoga

Hatha-Yoga is een low impact groepsles waarbij lichaam en geest in balans gebracht worden door diverse houdingen en ademhalingstechnieken. Tijdens de les worden oefeningen voor beginners en gevorderden afgewisseld en afgestemd op de groep die aan de les meedoet.

Heb jij een druk bestaan en ben je op zoek naar een manier om aan lichaam en geest te werken? Probeer dan eens Hatha-yoga. Zo krijg jij weer de kracht en energie die je nodig hebt!

Een Hatha-Yoga les

Een Hatha-Yoga les draagt bij aan het krijgen en behouden van een sterk en gezond lichaam. Tijdens de les neem je meerdere statische houdingen aan en voer je op laag tempo bewegingen uit. De afwisseling van deze verschillende houdingen en bewegingen zorgen ervoor dat jij je lenigheid, concentratie en balans verbetert. Yoga is vooral een geschikte les voor mensen die naast fysiek bezig zijn, ook lichaam en geest willen laten ontspannen. Om ervoor te zorgen dat jij de beste technieken aanleert, wordt iedere les begeleid door een gecertificeerde groepslesinstructeur.

X