Spinning voor beginners

Ben jij benieuwd naar Indoor Cycling/Spinning? En wil je hier op een ontspannen en plezierige wijze kennis mee maken? Dan hebben wij de juiste les voor jou!

Laagdrempelig

De lessen zijn laagdrempelige cardio trainingen, waarin je aan de hand genomen wordt met betrekking tot alle aspecten van spinning. Zo word je bijvoorbeeld geholpen met het op de juiste wijze afstellen van de fiets, leer je verschillende technieken en handposities aan, en ga je zowel door middel van interval- als duurtraining fietsen op de beat van de muziek.

Bevorderen van de gezondheid

Het bewegen ter bevordering van de gezondheid staat in de lessen centraal. Wist je namelijk dat sporten zorgt voor een verbeterde hartslag en bloeddruk? Maar dat je ook een verhoogde stressbestendigheid ontwikkelt? De lessen zijn dan ook gefocust op het opbouwen van een basisconditie en het al aanwezige uithoudings- en herstelvermogen verbeteren.

Klinkt dit jou goed in de oren? Meld je dan aan voor één van de twee lessen!

Aanmelden

  • Wanneer? Elke zaterdag- of zondagmorgen! Bij voldoende aanmeldingen, per 20 april.
  • De kosten? €75,- voor een pakket van 10 lessen. Je betaalt geen inschrijfgeld – alleen borg (€10,-).

En.. voor welke groep meld ik mij aan?

  • Doelgroep 1: mensen met een verstandelijke beperking, zaterdagmorgen van 11.30 uur  – 12.30  uur. Tijdens dit uur staan plezier en aandacht voorop, en is er begeleiding van een deskundige instructrice.
  • Doelgroep 2: beginnende fietser van alle leeftijden, op zondagmorgen van 10.30 uur – 11.30 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X