Dé Sportschool Obdam nieuwe gebruiker De Brink!

Vorig jaar verhuisde de sportstudio, zoals die in De Brink gevestigd was, naar het industrieterrein waarmee er een leegte achterbleef en die het gezellige, sociale leven in De Brink deed afnemen. Sociaal-Cultureel Centrum De Brink, LEEF! en Dé Sportschool besloten vervolgens tot een samenwerking teneinde De Brink weer het bruisend (sport)hart van Obdam te laten zijn.

Met ingang van 3 september a.s. zijn LEEF! en Dé Sportschool Obdam te vinden in De Brink. LEEF! en Dé Sportschool Obdam zijn blij met hun nieuwe locatie; Sociaal-Cultureel Centrum De Brink is dat met deze nieuwe gebruikers van de prachtige sportruimte in het souterrain. Het begin van een mooie samenwerking!

Zij die bekend zijn met LEEF! en Dé Sportschool Obdam kennen het vertrouwde Bodyshape-concept met yoga, streetdance en sportlessen. Sommige instructrices keren terug en enkele nieuwe worden aan het team toegevoegd. De lessen zijn voor jong en oud geschikt. Het verschil met andere sportscholen is de persoonlijke benadering, de gezellige sfeer en de vriendelijke tarieven. Bovendien is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

Wilt u de hele maand september gratis groepslessen volgen? Meld u dan snel aan, want….vol is vol!

Voor meer informatie, aanmeldingen of het bekijken van het lesrooster in De Brink gaat u naar https://www.desportschoolobdam.nl/lesrooster-de-brink/

X