Dé Sportschool zorgt dat het weer LEEF(T) in De Brink

Dé Sportschool zorgt dat het weer LEEF(T) in De Brink

LEEF!, Dé Sportschool en De Brink hebben de handen in één geslagen om de leegte die ontstaan is in de Brink weer op te vullen. De Brink speelt sinds jaar en dag een belangrijke rol in de dorpskern en als dé ontmoetingsplaats van Obdam.

Tot vorig jaar werden er in De Brink sportlessen gegeven. Dit is echter door de verhuizing van de toenmalige sportstudio uit De Brink naar het industrieterrein gestopt. Het altijd gezellige sociale leven in De Brink nam daardoor af. Dit was een doorn in het oog van De Brink, LEEF! en Dé Sportschool en tevens de reden dat zij besloten samen te werken om De Brink weer het bruisend (sport) hart van Obdam te laten zijn.

Op maandag 3 september (na de zomervakantie) start Dé Sportschool in De Brink weer op de vertrouwde wijze (het oude Bodyshape-concept!) met yoga, streetdance en sportlessen. De lestijden worden zoveel mogelijk aangepast op de destijds geplande dagen en uren. Sommige instructrices zullen heel bekend zijn voor u en anderen wat minder. De lessen zijn voor jong en oud geschikt.

Geïnteresseerd of aanmelden?

Klik hier voor het lesrooster in De Brink, voor vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen, inschrijven? dat kan via dit formulier.

Van rechts naar links: Ed Mantz (Dé Sportschool) Peter Homan (De Brink) Gilbert van den Berg (LEEF!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X